Resor & boende

Resor

Det finns gott om avgångar och olika resealternativ dagligen från både Sverige, Finland och Tallinn som du kan välja emellan. Största delen tar sig med färja till ön, men även att flyga till och från Åland är en möjlighet.

En av de snabbaste turerna till Åland är Eckerö Linjen som startar i svenska Grisslehamn och anländer till Berghamn, Eckerö. Båtresan tar bara två timmar.
Gå in på deras hemsida eller kontakta dem per telefon 0175 258 00 (i Sverige) eller +358 18 28 300 (på Åland) för mera information.


     

Även Viking Line hjälper er gärna med både resor och boende till åländska motionslopp.
Bekanta er närmare med deras utbud på följande sidor:

Från Sverige:
https://www.vikingline.se/hitta-resa/
https://www.vikingline.se/destinationer/aland/se-och-upplev/motionslopp/

Från Finland:
På svenska
https://www.vikingline.fi/sv-fi/hitta-resa/
https://www.vikingline.fi/sv-fi/destinationer/aland/se-och-upplev/motionslopp-pa-aland/
På finska
https://www.vikingline.fi/valitse-matka/
https://www.vikingline.fi/matkakohteet/ahvenanmaa/nahtavaa-ja-koettavaa/kuntokilpailut-ahvenanmaalla/

Bli Viking Club- medlem för att bl.a. ta del av erbjudande och samla bonus för dina resor!
Läs mera och bli medlem på www.vikingline.se/viking-line-club/

Boende

Åland erbjuder ett stort urval av boendealternativ i olika prisklasser – allt från lyxigt hotell till en enkel övernattningsstuga eller en plats i en gästhamn.

Förutom resor hjälper både  Eckerö Linjen och Viking Line även till med boende.

För er som kommer från Finland:
Båtresor och övernattningar kan man boka även på www.alandsresor.fi . Läs mer på webbsidan eller ta kontakt per telefon +3581828040.

Du välja att bo på Käringsund Resort & Conference, som fungerar som tävlingscentrum eller i Käringsund Gästhamn som ligger på gångavstånd från tävlingscentret.

Käringsund Resort & Conference

Käringsund Resort & Conference, tävlingscentrum för Trollingträff Åland, är en fantastisk anläggning vid havet med service som bl.a. boende, café, bistro och pizzeria, restaurang, strandbastu, utepool och båtbrygga där deltagarna lämnar in sina fiskar inför vägningen.
För deltagare i Trollingträff Åland erbjuds Trollingspecial 2019-paket (innehåller bl.a. boende och middagar) som bokas direkt via ”Boka boende” – boxen till höger.

Käringsund Resort & Conference

Käringsunds Gästhamn

Käringsunds Gästhamn är en vackert belägen naturhamn med ca 70 gästhamnsplatser där deltagarna får förtöja sina båtar. I hamnen finns tillgång till bl.a. el och vatten samt fullt utrustat servicehus (mot tilläggsavgift). Inga båtar får förtöja med långsidan mot bryggan. Extra långa förtöjningslinor rekommenderas att ta med sig!

I gästhamnen finns bensinautomat som är öppen dygnet runt hela året (fungerar med kreditkort och €uro-sedlar). Gastropuben Bodegan är även öppen under tävlingshelgen.


Käringsunds gästhamn